Proeftraining

Voordat je een lidmaatschap aangaat kan je bij SG WZC drie proeftrainingen volgen om te kijken of je waterpolo een leuke sport vindt. Het A- en B-zwemdiploma is hiervoor een minimaal vereiste. Een C-diploma erbij is helemaal fijn.

Na de aanmelding voor de proeftrainingen ontvang je een e-mail tijdens welke training je het beste kan komen kennismaken. Het enige dat je nodig hebt voor deze proeftraining is een zwembroek of badpak en een handdoek.

Waterpolo een keer proberen? We kijken uit naar jouw komst! Proeftraining

Leuke proeftraining gehad? Lid worden!

Als het enthousiasme na de proeftrainingen nog groter is, zal je ingeschreven moeten worden. Dat gaat als volgt:

  • Aanmelden doe je bij één van de basisverenigingen van SG WZC. Omdat WZC een samenwerking is tussen WVZ en ZVZ, moet je eerst lid worden van één van deze basisverenigingen. Welke basisvereniging je kiest is een vrije keuze en kan via een van onderstaande links:
  • De aanmelding zal door de ledenadministraties van de basisverenigingen bij de startgemeenschap terechtkomen. Zodra de aanmelding verwerkt is, ontvang je een mail met algemene informatie voor nieuwe leden.
  • Kinderen hoeven niet direct aan de waterpolocompetitie deel te nemen. In overleg kan worden besloten dat het beter is om te werken aan conditie en technieken tijdens de trainingen. Voor de jongste kinderen worden regelmatig mini-waterpolotoernooien georganiseerd waar plezier in het spel voorop staat
  • Op het moment dat je competitie gaat spelen heb je een startnummer nodig. Ook zal een foto moeten worden aangeleverd voor de digitale app van Sportlink. Voor het startnummer wordt jaarlijks in januari een vast bedrag geïncasseerd (naast de contributie).