2024 08 Vooraankondiging trainingen

We zitten dan misschien nog wel midden in de zomervakantie, maar over twee weken starten alweer de reguliere trainingen van seizoen 2024-2025. Vanwege renovatie van De Veur dit najaar hebben wij een rooster samengesteld wat geldt tot en met december van dit jaar. Dit rooster met een overzicht van alle trainingen in De Watergeus of Het Keerpunt vind je hier

De trainingen starten vanaf 26 augustus. De dames- en herenselectie starten al eerder met enkele zwemtrainingen. Hierover worden zij apart geïnformeerd. Voor alle andere leden proberen we ook nog extra badwater te regelen. Als dit lukt dan hoor je dat zo spoedig mogelijk van ons. 

In de tussentijd adviseren wij iedereen om zelf alvast minimaal één keer per week individueel banen te gaan zwemmen, of om dit met teamgenoten af te spreken. Daarvoor kun je elke ochtend van 9.00 tot 12.00 uur (op woensdag zelfs vanaf 7.00 uur) terecht in zwembad De Watergeus

Voor de ouders van de jeugdspelers zal er per team een info-avond worden gehouden. Dat lukt helaas niet op de eerder geplande datum 1 september. De juiste datum zal nog tijdig worden gecommuniceerd. Voor alle jeugdspelers is er nog iets gewijzigd: In alle reguliere vakantieweken vervallen de trainingen. Je kunt dan wel één keer per week banenzwemmen op donderdag. Meer informatie hierover vind je op onze website onder trainingstijden.

We zien jullie graag vanaf 26 augustus massaal weer op de trainingen. Om goed voorbereid te zijn op het nieuwe wedstrijdseizoen is het erg belangrijk om trouw én met volledige inzet te komen trainen. Mocht je een keer echt niet kunnen komen, meld je dan altijd af met opgave van reden. Geniet nu vooral nog even lekker van je vakantie!