20240919 Wij doen mee Grote clubactieJullie hebben het een tijdje moeten missen, maar vanaf dit seizoen doet onze club weer mee aan de Grote Clubactie. De opbrengst zal dit jaar geheel ten goede komen aan ons jaarlijkse jeugdkamp. En als iedereen meedoet en/of -koopt, dan kan het best wel eens hard gaan. Per verkocht lot van € 3,00 verdienen we namelijk € 2,40 voor ons kamp. Kortom: Te mooi om deze actie aan ons voorbij te laten gaan!

We kunnen ons voorstellen dat senioren- en wat oudere jeugdleden totaal geen zin hebben om loten te verkopen. Dan hebben we goed nieuws: De lotenverkoop wordt gedaan door onze jeugdteams van onder 10 tot en met onder 16 jaar. Wel zullen we als onze andere leden binnenkort vragen om minimaal één lot te kopen en om de QR-code, gekoppeld aan onze club, via social media en/of onder familie en vrienden te verspreiden.

Binnenkort krijgen de betreffende jeugdleden een boekje waarmee ze loten kunnen verkopen via een éénmalige machtiging of via een persoonlijke QR-code. Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen zoveel mogelijk loten verkoopt en hiermee ook direct begint zodra de boekjes zijn uitgereikt. Om het extra aantrekkelijk te maken, hebben we voor diegene die de meeste loten verkoopt een leuke verrassing. Wat? Dat houden we nog even geheim!

Aanstaande zaterdag zullen we de algemene QR-code voor de eerste keer via onze social media-kanalen delen. Daarnaast zal deze code ook in de appgroepen van de senioren worden gedeeld. We vertrouwen erop dat iedereen zo sportief is om één of meer loten te kopen. Wij rekenen op jullie medewerking, zodat we straks alvast een aanzienlijk deel van de kosten van het jeugdkamp bijeen hebben. Namens alle jeugdkampdeelnemers hartelijk bedankt.20240919 banner grote clubactie