20240921 Steun onze vereniging Grote clubactieVanaf vandaag kunnen er loten worden gekocht en verkocht van de Grote Clubactie. Voor elk lot van € 3,00 ontvangt onze club € 2,40. Dat is maar liefst 80%. De gehele opbrengst komt ten goede van het jaarlijkse jeugdkamp.

De loten zullen worden verkocht door de spelers van onze jeugdteams van onder 10 tot en met onder 16 jaar. We hebben besloten omde oudere jeugdteams en seniorenteams niet te belasten met actieve lotenverkoop. Wel vragen wij hen om als tegenprestatie één of meer loten te kopen en daarnaast om onze verkooplink via hun eigen social media te verspreiden.20240921 qrcode Grote clubactie

Nu direct loten kopen? Dat kan via onze eigen verkooppagina of door het scannen van de hiernaast afgebeelde QR-code met je smartphone. Deze informatie zal ook worden gedeeld door aanvoerders in de verschillende appgroepen van de seniorenteams. We vertrouwen erop dat iedereen zo sportief is om één of meer loten te kopen.

De eerder genoemde jeugdspelers gaan loten verkopen via een éénmalige machtiging of via een persoonlijke QR-code. Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen zoveel mogelijk loten verkoopt en hiermee ook direct begint zodra de boekjes zijn uitgereikt. Om het extra aantrekkelijk te maken, hebben we voor diegene die de meesteloten verkoopt een leuke verrassing. Wat? Dat houden we nog even geheim!

20240921 Screenshot eigen pagina Grote clubactieWij rekenen op jullie medewerking, zodat we straks alvast een aanzienlijk deel van de kosten van het jeugdkamp bijeen hebben. Namens alle jeugdkampdeelnemers hartelijk bedankt.

 

20240919 banner grote clubactie