Daarnaast kun je ons al steunen vanaf € 3,00!

20240924 Koop een Superlot

We dagen je uit: Koop met je team, persoonlijk of als sponsor een Grote Clubactie Superlot. Voor een bedrag van € 150 maak je niet alleen 50x kans op een mooie prijs; je maakt ook kans op € 5.000 in de speciale superlottrekking. O ja: Meer dan één Superlot kopen mag natuurlijk ook!

Maar uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om het steunen van onze club. 80% van de opbrengst van zowel gewone als superloten komt ten goede van ons jeugdkamp, dat we volgend voorjaar opnieuw organiseren. Eén of meer superloten koop je hier.

Tegenprestatie

20240924 Banner Superlot

We stellen hier graag iets tegenover: We vermelden jouw aankoop speciaal op onze social media, website en in onze communicatie rond het jeugdkamp. Als je als bedrijf een Superlot koopt, dan mag je daarnaast - op een moment naar keuze - éénmalig adverteren op onze social mediakanalen Facebook en Instagram. We hebben een behoorlijk bereik van vooral Zoetermeerse leden en supporters.

Wil je meer dan één lot kopen, dan is een andere tegenprestatie bespreekbaar. Neem in dat geval gerust even contact met ons op. We komen er dan vast samen uit.

Andere manieren om ons te steunen

We begrijpen goed dat een bedrag van € 150 voor veel mensen te begrotelijk is. Dat wil niet zeggen dat er geen andere mogelijkheid is om ons te steunen. Al vanaf € 3 kun je ons helpen ons doel te bereiken. Op onze verkooppagina kun je net zoveel loten kopen als je wilt. Elke aankoop helpt, want vele kleintjes maken ook een Superlot! Mogen wij ook op jouw steun rekenen?

20240919 banner grote clubactie