2024 10 foto Kennismakingscursus Waterpolo SGWZC uitsnedePersbericht

Heb je afgelopen zomer ook de spectaculaire waterpolowedstrijden van onze oranjedames op tv gezien tijdens de Olympische Spelen in Parijs? En lijkt het je leuk om ook eens zelf uit te proberen hoe tof waterpolo is? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Na het succes van de vorige editie organiseert de Zoetermeerse waterpolovereniging SG WZC ook dit jaar in november de gratis driedaagse Kennismakingscursus Waterpolo.

Tijdens deze cursus leer je spelenderwijs hoe je zwemmen combineert met balvaardigheid. In teamverband maak je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en leer je hoe je slim samenwerkt met anderen. Ben je een echte waterrat? Dan is waterpolo voor jou een hele leuke en uitdagende sport en ben jij de ideale kandidaat voor de Kennismakingscursus Waterpolo.

Deze cursus start op zondag 10 november om 13.00 uur in het nieuwe zwembad De Watergeus in het Van Tuyllpark in Zoetermeer en wordt vervolgens elke zondag van 13.00-14.00 uur gehouden. De laatste lesdag is op 24 november. Om mee te doen heb je wel een B-diploma nodig. Voor meer info en aanmelden kun je contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..