2024 10 16 update GCA tussenstandDe afgelopen tijd hebben wij je regelmatig geïnformeerd over de voortgang van onze deelname aan de Grote Clubactie. Misschien waren we soms een beetje té enthousiast, maar dat was dan ook niet voor niets. Want zeg nou zelf: Met slechts 40 deelnemende jeugdleden hebben we in een paar weken tijd al ruim 1000 loten verkocht! Ons doel om € 2500 op te halen als bijdrage aan ons Jeugdkamp is daarmee bijna bereikt.

2024 10 16 update GCA tattooHeb je nog altijd geen lot(en) gekocht? Doe dat dan nu alsnog bij één van onze jeugdspelers of via onze eigen verkooppagina. Wil je ons als bedrijf steunen, dan kun je ook een Superlot van € 150 aanschaffen. Je krijgt daarvoor de nodige exposure via onze website en sociale media voor terug. Doen dus! Stuur ons bij interesse Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We maken er dan tevens een fotogeniek publiciteitsmoment van. Wil je meer weten of direct een Superlot kopen? Klik dan hier.

Voor onze topverkopers hebben we nóg iets leuks in petto. Naast de cadeaubonnen die te verdienen zijn, krijgen alle verkopers met 15 of meer verkochte loten twee SG WZC plaktattoos. Dat zijn regelrechte collectors items!

Loten kunnen worden gekocht en verkocht t/m 4 november. De trekking van de Grote Clubactie is op 19 november 2024. Iedereen die heeft meegewerkt of loten heeft gekocht willen wij hartelijk bedanken.