20241020 Pupil van de week Zara Brugging teamfotoVanaf dit seizoen gaat onze Evenementencommissie regelmatig één van onze pupillen in de spreekwoordelijke spotlights zetten. Deze pupil doet bij een thuiswedstrijd van Dames 1 mee met het inzwemprogramma, mag de scheidsrechter helpen met de bal in het spel brengen en zit tijdens de wedstrijd op de bank bij het team. Elke pupil van de week krijgt ook nog een origineel Pupil van de week shirt. Nu al een collectors’ item. Zeker met alle namen van Dames 1 erop!

20241020 Pupil van de week Zara Brugging 03 20241020 Pupil van de week Zara Brugging 02

Afgelopen zondag had Zara de eer om als allereerste Pupil van de week de wedstrijd van Dames 1 bij te wonen. Dat was een geweldige belevenis. Zara daarover: “Pupil van de week zijn was erg leuk want de meiden waren heel aardig en het was heel gezellig.”

Zara is 11 jaar en zit in groep acht van de Zoetermeerse basisschool de Oostwijzer. Inmiddels speelt zij alweer vier jaar met veel plezier en inzet waterpolo bij SG WZC: “Ik vind waterpolo leuk omdat het gezellig is en je in veel verschillende zwembaden komt. Soms ben je zelfs de hele dag in het zwembad.”

Zara is groot fan van Lola Moolhuijzen, die al op hele jonge leeftijd debuteerde in Oranje en die dit jaar zal uitkomen voor de Griekse topclub Vouliagmeni.